Izrada web stranica vrhunske kvalitete │ Agencija Radionica
radionica kreativnih ideja, dizajnerskih rješenja i modernih tržišnih komunikacija
izrada web stranica, web dizajn, grafički dizajn, logotip, izrada logotipa, oglašavanje, vizualni identitet, društvene mreže, facebook, twitter, instagram
10564
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-10564,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Izrada web stranica

Web stranica je lice i predstavnik vaše tvrtke u digitalnom svijetu, a izrada web stranica jedna je od naših specijalnosti. Iza nas je veliki broj projekata u kojima smo ostvarili zavidne rezultate za klijente, a razlog tome je što za svaki projekt osmišljavamo posebna rješenja skrojena po specifičnim potrebama pojedinog klijenta. Naime, izrada web stranica podrazumijeva puno više od “lijepog dizajna”, podjednako su važne i sljedeće karakteristike: funkcionalnost, korisničko iskustvo, tehnička izvedba i brzina te optimiziranost za web tražilice.

 

Sigurno ste već čuli uzrečicu „ako vas nema na webu kao da ne postojite“? 
E, pa ona je već neko vrijeme zaista istinita. Ako nemate web stranicu ili je zastarjela i zapuštena (nije optimizirana za prikaz na mobilnim uređajima, sporo se učitava…) korisnici će sumnjati u vašu kvalitetu usluge ili proizvoda.

Izrada web stranica | Web dizajn | Kreativna agencija Radionica

Svaka kvalitetna izrada web stranica treba u obzir uzeti sljedeće:

 

 • Vrhunsko korisničko iskustvo (user experience)
 • Kvalitetan i zanimljiv sadržaj
 • Pametnu strukturu i raspored elemenata
 • Atraktivan i moderan dizajn
 • Jednostavan sustav za upravljanjem sadržajem (CMS)
 • SEO optimizirane elemente

Web stranica predstavlja srž digitalne strategije i važno je da je izrađena prema detaljno razrađenoj strategiji koja obuhvaća specifične ciljeve i potrebe klijenta. Njezin cilj je da donosi konkretne benefite, bilo da samo informira korisnike, generira direktnu prodaju ili služi za akviziciju novih klijenata. Strategija detaljno definira konceptualna, vizualna, grafička i tekstualna rješenja koja čine web stranicu jedinstvenom, atraktivnom i kvalitetnom kako bi privukla veliki broj ciljanih korisnika te ih pretvorila u nove klijente. Od ključnog je značaja da na njoj prosječni korisnik na jednostavan i intuitivan način dobije sve potrebne informacije.

Izrada web stranica | Web dizajn | Kreativna agencija Radionica

Kako izgleda izrada web stranica u Radionici?

 

 1. Prvi je korak ugodan i ležeran sastanak na kojem upoznajemo vas i vaše poslovanje, vašu viziju, misiju, želju i ciljeve. Nakon toga zajedno definiramo svrhu, ciljanu publiku te funkcionalnost i elemente koje nova web stranica treba sadržavati.
 2. Nakon toga slijedi detaljna analiza vašeg tržišta i konkurencije te izrada strategije koja uključuje sve aspekte projekta (dizajn, struktura, sadržaj i ostalo).
 3. Kako bi konačni rezultat bio besprijekoran, potrebno je definiramo tim koji obično uključuje voditelja projekta, stručnjaka za sadržaj, UX dizajnera, programera i stručnjaka za optimizaciju.
 4. Dizajn web stranice izrađujemo sukladno dogovorenoj strategiji, vizualnom identitetu vaše tvrtke te željenom imidžu. Stil ovisi o više faktora, ali važno je da je dizajn u službi funkcionalnosti i da povoljno utječe na definirane ciljeve.
 5. Nakon što usuglasimo dizajn web stranice, krećemo s izradom i programiranjem te punjenjem sadržajem. Po dovršetku definiramo sve SEO elemente.
 6. Završni korak je isporuka web stranice kojoj prethodi kratka edukacija o sustavu za upravljanjem sadržajem kako bi po želji samostalno mogli vršiti sve izmjene i dodavati novi sadržaj.

Web stranice najčešće izrađujemo na platformi WordPress koja omogućava jednostavno korištenje. Nakon dovršetka nove web stranice, za vas vršimo održavanje, koje podrazumijeva brigu o ispravnom radu sustava i svih njegovih elemenata, ažuriranje softvera te brigu o sigurnosti. Pored toga, možemo kontinuirano raditi na on-site optimizaciji web stranice koja podrazumijeva unaprijeđivanje tehničkog, strukturnog i sadržajnog dijela web stranice sukladno analizi ponašanja korisnika te odaziva web tražilica.

Što klijenti kažu o nama?

JAVI NAM SE!

Ukoliko imaš upit, želiš ponudu ili dogovoriti sastanak, pošalji nam poruku. 🙂


  Najnovije iz našeg bloga