Mini web stranica - Amicadent | made by Radionica
radionica kreativnih ideja, dizajnerskih rješenja i modernih tržišnih komunikacija
izrada web stranica, web dizajn, grafički dizajn, logotip, izrada logotipa, oglašavanje, vizualni identitet, društvene mreže, facebook, twitter, instagram
9748
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9748,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Mini web stranica – AMICADENT

Category

web design

About This Project

Za modernu dentalnu kliniku Amicadent, izradili smo landing page, odnosno mini web stranicu, kako bi na atraktivan način budućim pacijentima dočarali njihov tim, misiju, usluge i prenijeli dašak naše turističke ponude.

 

Također smo u suradnji s klijentom, kreirali sadržaj koji se nalazi na stranici.

 

Mini web stranica vrlo je prozračna, odiše zelenom bojom koja je zaštitna boja Amicadenta i ono što je najvažnije, pruža ključne informacije koje su predstavljene i ukomponirane na način da privlače pažnju korisnika i pobuđuju interes za Amicadent.

 

Svrha landing stranice, odnosno u ovom slučaju mini web stranice, bila je u kratkim crtama prezentirati ponudu klijenta dok ne izradimo cjelovitu web stranicu. Landing stranica na koju korisnik “slijeće”, u većini slučaja nudi specijaliziranu ponudu, trenutnu akciju ili nešto slično. Upravo iz navedenog razloga ovo ne možemo nazvati uobičajenom landing stranicom jer ima odlike prave web stranice, samo u koncentriranom izdanju.

 

Sadrži sve ključne i općenite informacije o dentalnoj klinici: kontakt formu, kratki opis tima, cjenik, prikaz slučajeva, iskustva pacijenata, prednosti Amicadenta i regije Kvarnera koja je sve popularnija destinacija za dentalni turizam.

 

Prilikom odabira fotografija koje će sadržavati mini web stranica, vodili smo računa da se prenesu pozitivne emocije, da se što vjernije prikaže atmosfera unutar Amicadenta i budućim pacijentima dočara potpuni dentalni doživljaj. Kao element koji je iznimno važan svima koji istražuju dentalne klinike, prikazali smo četiri autentična slučaja pacijenata s fotografijama prije i nakon završetka terapije.