Promotivni materijali za Qushin | by Radionica with love
radionica kreativnih ideja, dizajnerskih rješenja i modernih tržišnih komunikacija
izrada web stranica, web dizajn, grafički dizajn, logotip, izrada logotipa, oglašavanje, vizualni identitet, društvene mreže, facebook, twitter, instagram
9734
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9734,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Izrada promotivnih materijala za Qushin

Category

grafički dizajn

About This Project

S obzirom da smo kolektiv ljubitelja pasa, rad na dizajnu promotivnih materijala koje smo kreirali za brend Qushin, proizvođače vrhunskih ležajeva za pse, bio je posebni užitak. ??
 

Promotivni materijali poput kataloga, brošure i etikete kao cilj imali su: vjerodostojno i kreativno predstaviti brend i prenijeti njihovu nit vodilju na materijale s kojima će se predstaviti na sajmu u Londonu i naravno, na ostalim eventima.

 
Njihova vizija je usrećiti svakog psa i uljepšati svaki dom, a naša misija je omogućiti vam da na atraktivan i funkcionalan način pretočite svoju viziju u stvarnost!

 
Prilikom dizajna etikete, estetika je imala važnu ulogu, međutim funkcionalnost je primarna jer je svrha etikete da kupci na jednostavan način saznaju važne podatke o proizvodu i brendu. Kod tiskanja etiketa, posebnu pažnju posvetili smo odabiru odgovarajućeg papira koji će svojom teksturom na idealan način prezentirati brend Qushin.
 

Na brošuri smo s jedne strane prikazali različite modele jastuka za pse i potrebne informacije. Na drugoj strani smo osmislili koncept fotografije koja je mozaik svih postojećih pasmina na svijetu, kako bi suptilno prenijeli poruku da bez obzira na veličinu i vrstu pasmine, svi psi podjednaku obožavaju Qushin.
 

Katalog sadrži sve najnovije modele iz tri različite kolekcije koje su predstavljene sa lifestyle fotkama najgodnijih četveronožnih modela. 😉
 

Svi promotivni materijali dizajnirani su u formi kvadrata, kako u pojedinačnim segmentima tako i u cjelovitom obliku.
 

Ukoliko i vama treba kreativni promotivni materijal s kojim se želite istaknuti, kontaktirajte nas!
 
We love to chat! 😉