Web stranica za Aloe-vera.hr - Web dizajn by Radionica
radionica kreativnih ideja, dizajnerskih rješenja i modernih tržišnih komunikacija
izrada web stranica, web dizajn, grafički dizajn, logotip, izrada logotipa, oglašavanje, vizualni identitet, društvene mreže, facebook, twitter, instagram
9694
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9694,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Web stranica za Aloe veru

Category

vizualni identitet, web design

About This Project

Web stranica aloe-vera.hr

Za aloe-vera.hr, zastupnike za Forever Living proizvode koji su u svijetu postigli izuzetnu popularnost zbog svoje kvalitete, dizajnirana je atraktivna web stranica  s funkcijom web shopa namijenjenu hrvatskom tržištu. Glavni cilj bio je prezentirati vrhunsku kvalitetu i široku paletu proizvoda te svijest o zdravijem načinu života.
Na projektu su radili grafički dizajner koji je osmislio dizajn logotipa, web dizajner zadužen za web stranicu te content manager koji je kreirao i oblikovao cjelokupni sadržaj imajući na umu SEO pravila.

U pripremi sadržaja i izradi web stranice, vodili smo računa da ostvarimo najviše SEO standarde kako bi se web stranica visoko pozicionirala prilikom specifičnih pretraga potencijalnih kupaca za proizvode na bazi aloe vere, dodatke prehrani, regulaciji tjelesne mase i ostalo.

Upotrebom različitih nijansi zelene boje koja se tematski provlači kroz cijelu stranicu, stvara se opuštajući ugođaj i potiče se na kupovinu zdravih proizvoda.
Web stranica ima intiutivan izbornik s popisom skupina proizvoda kako bi korisnici mogli brzo i jednostavno pronaći željene proizvode.
Korisnicima je omogućena jednostavna navigacija kroz cjelokupni web, a responzivan dizajn omogućava jednostavno pregledavanje putem različitih vrsta uređaja.

 

Za aloe-vera.hr izradili smo logotip kojem je potom tematski i vizualno prilagođena web stranica.

Logotip odražava značenje i simboliku naziva biljke Aloe vera koja je polupustinjska kaktusolika biljka zelene boje, od davnina izuzetno cijenjena zbog svojih blagotvornih i ljekovitih svojstava. Jednostavnim fontom, zanimljivim oblikom i zelenom bojom koja seže od svijetlije prema tamnijoj, želi se prenijeti opuštajuća atmosfera.
Zelena boja simbolizira zdravlje, prirodu i okoliš što se odlično uklapa u simboliku dizajna logotipa koji je vrlo prozračan, simboličan i simetričan.
Ukoliko je i vama potrebna web stranica, svakako nam se javite i zajednički ćemo pronaći savršeno rješenje za vas, a u međuvremenu…

Pogledajte naše ostale radove

 

Aloe vera web stranica