Promotivni materijal za klijenta Reacher - Radionica
radionica kreativnih ideja, dizajnerskih rješenja i modernih tržišnih komunikacija
izrada web stranica, web dizajn, grafički dizajn, logotip, izrada logotipa, oglašavanje, vizualni identitet, društvene mreže, facebook, twitter, instagram
9646
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9646,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Izrada promotivnih materijala za nautički sajam – Reacher 780

Category

grafički dizajn

About This Project

Za klijenta Reacher imali smo zadatak kreirati promotivni materijal za međunarodni nautički sajam u Austriji.

 

Reacher 780 je inovativna jedrilica za regate i krstarenja, podjednako pogodna za natjecanja i uživanje s obitelji. Pruža jedinstveni spoj performansi regatnog broda, a s druge strane iznimno je udobna za kraća obiteljska krstarenja.

 

Sajmovi su izvrstan način prezentacije, koji tvrtkama pruža bolju vidljivost, prepoznatljivost i izravnu prezentaciju proizvoda ili usluga. Sajmovi također pružaju mogućnost ostvarivanja direktnog  kontakta s potencijalnim klijentima i personalniji pristup.

Za ostavljanje što boljeg dojma na sajmu prilikom prezentiranja proizvoda ili usluga, važno je da promotivni materijali odražavaju brend, da su kvalitetni i atraktivni, te da pružaju potrebne informacije.

Promotivni materijali

Promotivni materijali koje smo kreirali za potrebe sajma, uključili su izradu letaka, roll up-a, zastava i promotivnog pulta.
Dizajn letka smo osmislili na način da predstavi dinamiku vizualnog toka informacija, jednostavnost, istakne specifikacije i glavne karakteristike proizvoda.

Roll up je idealan za klijente koji žele imati kvalitetan promotivni materijal koji uvijek zadržava grafiku zaštićenom prilikom transporta. Na roll-upu jedrilica je prikazana u svom punom “naponu snage” .

Promotivni pult odražava izvrstan “brand awareness” na mjestu eventa, a efektan dizajn privlači pažnju posjetioca.