Izrada web stranice za sudskog tumača i prevoditelja TGB - radionica
radionica kreativnih ideja, dizajnerskih rješenja i modernih tržišnih komunikacija
izrada web stranica, web dizajn, grafički dizajn, logotip, izrada logotipa, oglašavanje, vizualni identitet, društvene mreže, facebook, twitter, instagram
12808
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-12808,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Izrada web stranice za sudskog tumača i prevoditelja TGB

Category

web design

About This Project

Izrada web stranice za sudskog tumača i prevoditelja Tihanu Gržetić Beljan

 

U prošloj portfolio objavi ispričali smo vam priču o kreiranju i izradi vizualnog identiteta naše klijentice Tihane, ovlaštenog sudskog tumača i prevoditelja za engleski jezik. Nakon što je klijentica izrazila želju da joj osmislimo i kreiramo vizualni identitet od logotipa do primarnih sredstava komunikacije, s velikim zadovoljstvom i guštom ostvarili smo njezine želje. No to je bio samo početak za ono što slijedi, a to je izrada web stranice kako bi nakon dugogodišnjeg iskustva u prevođenju i lektoriranju mogla predstaviti svoje usluge na najbolji mogući način, online.

 

Proces izrade web stranice

 

Na samom početku već smo imali definirane boje i tipografiju stoga smo to odlučiti upotrijebiti i kod kreiranja suvremene i moderne web stranice. U dogovoru s klijenticom usuglasili smo sav sadržaj kao i prateće fotografije kao najbitniji dio same stranice. Željeli smo na najkvalitetniji način pružiti potpune informacije o kompletnim uslugama koje naša Tihana pruža.

 

Svi smo već upoznati koliko je bitan kvalitetan i informativan sadržaj web stranice zato je tim zadužen za projekt koji uključuje voditelja projekta, web dizajnera i SEO specijalista definirao ciljeve koje želi postići, a oni su prije svega kvalitetna i točna informacija, funkcionalna stranica s jednostavnom navigacijom, brzina otvaranja stranice kao i upečatljivi dizajn.

 

Najbitniji zadatak je osigurati korisniku odgovore na sva potencijalna pitanja koja je imao već pri prvom susretu s web stranicom. Upravo smo korisničko iskustvo (UX – user experience), kao najvažniji faktor, posebno dobro razradili te ubacili poneke animacijske elemente kako bi malo “omekšali” i “zaigrali” stranicu koja je prilično službene tematike. Poslužili smo se i elemetima “dividera” u obliku otvorene knjige koji se savršeno uklopio i potpuno odgovara poslu kojeg klijentica obavlja. Također zahvaljujući upotrebi kvalitetnih fotografija naše klijentice gdje smo kombinirali poslovno izdanje kao i nešto opušteniji look, web stranica je “oživjela” i sa svojim bojama potpuno se uklopila u stranicu.

 

Željeli smo postići da web stranica dočarava kvalitetu usluge s jedne strane, dok s druge strane je dopadljiva i pruža potpunu informaciju s vrlo jednostavnom navigacijom za korisnika. Upravo zato smo mnogo koristili određene elemente poput “CTA buttona” (gumb poziv-na-akciju) koji će samo jednim klikom korisnika odvesti na uslugu za koju je zainteresiran.

 

Naravno, jedan od ključnih faktora bila je brzina otvaranja same stranice (unutar 2 sekunde) o čemu ovisi i sama pozicija na tražilici kao i korisničko iskustvo kako potencijalni klijent ne bi napustio stranicu i okrenuo se konkurenciji u trenutku traganja za informacijom ili ponudom.

 

Posljednji korak je osnovna SEO optimizacija koja je potrebna kako bi se stranica što brže i bolje organski pozicionirala, a samim time i osigurala što više posjetitelja. Dat ćemo joj malo vremena, no uskoro očekujemo odlične pozicije pri relevantnim pretragama u internet tražilicama.

 

Na obostrano zadovoljstvo priveli smo još jedan projekt kraju, a kako se vama sviđa slobodno podijelite s nama 😉

 

Web stranicu možete pogledati klikom na:

 

TGB