Izrada web stranice za stomatologe - Dentalni studio Koran
radionica kreativnih ideja, dizajnerskih rješenja i modernih tržišnih komunikacija
izrada web stranica, web dizajn, grafički dizajn, logotip, izrada logotipa, oglašavanje, vizualni identitet, društvene mreže, facebook, twitter, instagram
11277
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-11277,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Izrada web stranice za dentalni studio KORAN

Category

web design

About This Project

Izrada web stranice za dentalni studio KORAN

 
Izrada web stranice za stomatologe vrlo je zanimljiv proces koji uključuje mnogo parametara. Za dentalni studio Koran dizajnirali smo i implementirali web stranicu koja je uključila više faktora:

 

– Art direkciju na fotosessionu (fotkanje tima za web stranicu)
– Analizu konkurencije
– Stvaranje zanimljivog koncepta layouta web stranice
– Kreiranje sadržajno i konceptualno smislenog rasporeda teksta i fotografija
– SEO optimizaciju

 

Ono na što uvijek prvo obratimo pažnju je prije svega funkcionalnost web stranice, strateški osmislimo tijek kretanja kroz web stranicu, kako bi pružili vrhunsko korisničko iskustvo, te dobru preglednost i jednostavno upravljanje stranicom putem svih uređaja i veličina ekrana.

 

Struktura:

 

Na vrhu početne stranice nalazi se vrlo zanimljiv efekt prije/poslije koji plijeni pažnju korisnika (možete ga vidjeti na fotografiji) no za bolji doživljaj savjetujemo da pogledate njihovu web stranicu ( www.dr-koran-dentist.com) i uvjerite se sami. 😉 Većina fotografija je autentična, te su strukturno posložene kako bi u kombinaciji s tekstom, tvorile vizualno skladnu cjelinu, zanimljivu budućim pacijentima.

 

Kroz stranicu se provlače CTA (call-to-action) koji pozivaju korisnike na rezervaciju termina, te akordijani, elementi koji omogućavaju strukturiranost i preglednost teksta i informacija.

 

Stranica je responzivna, odnosno prilagođena za pregledavanje na svim uređajima.

 

Kroz cijelu stranicu provlače se elementi plave boje identiteta Dentalnog studia Koran.

 

Izrada web stranice za stomatologe uvijek predstavlja uzbudljv izazov zbog iznimno visoke konkurencije na tržištu dentalnih usluga. Stoga smo maksimalno posvećeni svakom takvom projektu kako bi rezultat uvijek bio originalan i na najvišem nivou.

 

Imamo bogato iskustvo u suradnji sa stomatolozima, te ukoliko je i vama potrebna nova stranica ili je želite samo malo osvježiti, javite nam se s punim povjerenjem. 😉

 

www. dr-koran-dentist.com