Digitalna agencija Radionica - spektar usluga koje nudimo
radionica kreativnih ideja, dizajnerskih rješenja i modernih tržišnih komunikacija
izrada web stranica, web dizajn, grafički dizajn, logotip, izrada logotipa, oglašavanje, vizualni identitet, društvene mreže, facebook, twitter, instagram
9506
post-template-default,single,single-post,postid-9506,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Blog

Digitalna agencija

Čime se točno bavi digitalna agencija?

  |   radionica

Svaki dan u uredu započinjemo sa  ☕ šalicom kave i odmah nakon toga “bacamo” se na izradu web stranica? Da li je to jedino čime se digitalna agencija bavi? 🙂 Naravno da je odgovor jednoglasno “NE”.

 

Često smo u prilici čuti komentare tipa: “Aha, vi ste digitalna agencija, znači vi mi možete napraviti web stranicu” i slično. Naravno da je odlično pozicionirati se u svijesti klijenata kao agencija koja može napraviti vrhunsku web stranicu, no spektar usluga koje digitalna agencija pruža je poprilično dugačak. 😉 Pa krenimo sa našim primjerima u Radionici…

 

RADIONICA – full service digitalna agencija za marketing i dizajn

Sve što radimo, radimo sa srcem. Dobar dizajn je temelj svakog našeg rada, ali kvalitetna priča i sadržaj ipak su najvažniji u našim projektima. Uvijek izrađujemo strategiju skrojenu po mjeri klijenta, koja će omogućiti ostvarivanje svih zajedničkih ciljeva.

 

A čime se točno bavimo? ?

 

Pored usluga iz digitalnog marketinga u Radionici možete dobiti visoku kvalitetu usluga iz područja grafičkog dizajna. Saznajte više u nastavku…

Mi smo tim od šest profesionalaca specijaliziranih u različitim vještinama i suvereno pokrivamo područja iz digitalnog oglašavanja i društvenih mreža, dizajna i tiska promotivnih materijala, oglasa, jumbo plakata, izradu atraktivne i prodajno orijentirane web stranice, poslovno savjetovanje i drugo, kako bi pružili zaokruženu i cjelovitu uslugu.

 

“S klijentima volimo ostvariti blisku povezanost kako bi mogli u potpunosti shvatiti njihov način rada, filozofiju, želje i potrebe. Dobra komunikacija s klijentima i kvalitetan tim, ključ su za postizanje vrhunskih rezultata.”.

 

Primjeri nekih od naših radova po kategorijama:

Kampanje na društvenim mrežama

 

I ptice na grani već znaju kolika je moć društvenih mreža. Prva stvar gdje će vas korisnici potražiti su najčešće upravo – društvene mreže, stoga je prisutnost vašeg brenda na Fejsu, Instagramu, Twitteru i drugim mrežama od iznimne važnosti. Poželjno je biti tamo di se nalaze vaši kupci, a srećom ovdje ih možete pronaći u velikom broju. Oglašavanje na Facebooku pruža nebrojene mogućnosti, a provjerite kako smo mi to napravili za naše klijente.

Digitalno oglašavanje

nagradna igra na društvenim mrežama

 

Izrada web stranice

 

Web stranica je ogledalo vašeg brenda, stoga je važno da ima “glavu” i “rep”, da je jednostavna za navigaciju, da se brzo učitava i da je vizualno atraktivna i responzivna za pregledavanje putem svih uređaja. Samo to? 🙂 Ne to nije sve, a koji su još parametri važni prilikom izrade web stranice pogledajte na našem primjeru.

 

Google Adwords kampanje

 

Google AdWords online oglašavanje savršeno je za gotovo svaki brend. Omogućava vam da budete prvi u Google tražilici u trenutku kada netko pretražuje proizvod ili uslugu koji nudite, možete precizno ciljati željenu skupinu korisnika, a oglase plaćate tek kada netko klikne na njih. Drugim riječima, Google AdWords omogućuje vam da kupci brže nađu put do vas, što posljedično znači – povećanje prodaje! 😉

Google AdWords kampanja by radionica

 

Dizajn brošure

 

Prije same izrade, detaljno smo razradili dizajn brošure, kako bi kroz vizualne i sadržajne elemente vjerodostojno prezentirali uslugu i način poslovanja našeg klijenta.

Dizajn brošure by radionica

 

Dizajn oglasa za časopise

 

Oglašavanje u časopisima podrazumijeva tradicionalan, no i dalje vrlo efektan način oglašavanja. Dizajn oglasa treba biti atraktivan i upečatljiv, primjerice poput ovih satova, te ih na elegantan i profinjen način predstaviti ciljanoj publici.

Digitalna agencija u izradi i dizajnu oglasa

 

Osmišljavanje maskote

 

Kreiranje maskote kod nas u Radionici uključuje detaljno istraživanje tržišta, kako bi kreirali originalnu maskotu koja će se svojim dizajnom izdvojiti od ostalih rješenja koja se već nalaze na tržištu. U ovom projektu sudjelovali su svi članovi našeg tima, svatko sa svojim specifičnim znanjem, vještinama i iskustvom.Dizajn maskote

Jumbo plakati i city lights

 

Jumbo plakati odličan su način promocije iz više razloga: vrlo su vidljivi, primjetni te ukoliko su kvalitetno kreirani, ostavljaju snažan dojam na prolaznike. Najčešće se koriste za stvaranje brand awarenessa i idealni su prilikom uvođenja novog proizvoda na tržište.

 

Branding

 

Brendiranje je vizualna priča koju određeni proizvod priča. Vrlo je značajno da odražava vrijednosti brenda i kroz vizualni element potencijalnim kupcima prenosi željenu poruku. Kvalitetan brending proizvoda jača prepoznatljivost, ostaje u svijesti potrošača i ono najvažnije – ističe vas od konkurencije!

 

Dizajn vizualnog identiteta dizajn kuverte Odvjetnički ured

Dizajn pakiranja

 

Vizualni identitet vašeg proizvoda i pakiranja izdvaja vaš proizvod od ostalih proizvoda na policama. Većina kupaca prije će kupiti vizualno atraktivan proizvod, stoga je vrlo značajno uložiti vrijeme i novac u izradu kvalitetnog dizajna pakiranja.

 

Dizajn ambalaže

 

“Od koncepta do završnog proizvoda, misija nam je stvarati nezaboravna iskustva koja će privlačiti pažnju i postizati vrhunske rezultate”.

 

Vjerujemo kako smo uspjeli pojasniti sa kojim se sve zadacima i projektima susreće digitalna agencija, te ste na konkretnim primjerima iz Radionice mogli vidjeti kako to izgleda u praksi! ?

 

Sada vama prepuštamo riječ! ?

 

Odlučili smo vam pokloniti besplatnu analizu vašeg brenda, stoga ukoliko tek pokrećete posao, niste sigurni kako kotirate na društvenim mrežama ili vam jednostavno treba drugo mišljenje za već uhodani posao, ispunite podatke i dr. Tivi će vam napraviti analizu vašeg brenda.

 

[/vc_column][/vc_row]

Imate ideju ili biznis ali nemate još uvijek ništa od navedenog? Nema problema, javite nam se na info@radionica.hr i zajedničkim snagama ćemo pronaći idealno rješenje za vas!

 

Veselimo se vašem kontaktu! 🙂

Besplatna analiza tvojeg brenda!

Analizirat ćemo tvoj vizualni identitet, web stranicu, društvene mreže i/ili što god odlučiš podijeliti s nama!

dr. TiVi

    Logotip / reklamni materijal:

    Kroz nekoliko dana očekuj povratnu informaciju s našim mišljenjem i prijedlozima!

    AUTHOR - Nevena Vretenar

    Nevena ima sve kanale digitalnog marketinga u malom prstu. Uživa u stvaranju sadržaja koji će privući pažnju, pobuditi emocije i potaknuti na akciju a njezina misao vodilja je: Always believe in the impossible.