Društvene mreže - Kamin Studio i Jøtul
radionica kreativnih ideja, dizajnerskih rješenja i modernih tržišnih komunikacija
izrada web stranica, web dizajn, grafički dizajn, logotip, izrada logotipa, oglašavanje, vizualni identitet, društvene mreže, facebook, twitter, instagram
8900
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-8900,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Društvene mreže – Kamin Studio i Jøtul

Category

društvene mreže

About This Project

Društvene mreže Kamin Studio

 

Za klijenta – Kamin Studio, koji je zastupnik brojnih poznatih brendova peći i kamina, vodimo kampanje za društvene mreže: Facebook, Google+ i Instagram. Pored krovnih stranica Kamin Studio u Hrvatskoj i BiH, vodimo posebno društvene mreže za njihov krovni brend Jøtul koji je napoznatiji proizvođač peći i kamina na svijetu.

 

Naše aktivnosti za ove društvene mreže uključuju: kreiranje kreativnog i informativnog sadržaja koji će maksimalno angažirati korisnike i pružiti im potrebne informacije, kontinuirano prikupljanje novih korisnika i lajkova, odabir kvalitetnih fotografija koje će u potpunosti prezentirati kvalitetu njihovih proizvoda, Facebook oglašavanje, komunikacija s potencijalnim i stalnim kupcima (klijentima) te izrada mjesečnih izvještaja.

Facebook oglašavanje podrazumijeva pametno raspolaganje budžetom u kojem detaljno proučavamo ponašanje kupaca, te u skladu s interesima, prilagođavamo postavke kampanje kako bi postigli optimalne rezultate.

 

Sa svim korisnicima imamo personalizirani način komunikacije, te im na jednostavan način pokušavamo približiti proizvode, pružiti potrebne informacije i omogućiti im da se osjećaju dobrodošlo i ugodno.
Kvalitetnom koordinacijom cijelog tima i kontinuiranom analizom i praćenjem rezultata, neprestano optimiziramo aktivnosti te smo postigli da nam se korisnici samostalno javljaju u inbox, komentiraju i pokazuju interes za proizvode našeg klijenta.

 

U svega nekoliko mjeseci od početka suradnje, ostvareni su svi postavljeni ciljevi, prikupljen je veliki broj lajkova stranice i objava, novi followeri, u stalnom je porastu komunikacija i interakcija s ciljanom publikom, ostvaren je doseg do velikog broja korisnika što je sve pridonijelo vrhunskim prodajnim rezultatima.

 

 

Pogledajte njihove stranice:

 

FB - Kamin Studio Hrvatska

 

FB - Jotul Hrvatska

 

FB - Kamin Studio BiH

 

FB - Jotul BiH