Slika vrijedi 1000 riječi, a koliko onda vrijedi video? - radionica
radionica kreativnih ideja, dizajnerskih rješenja i modernih tržišnih komunikacija
izrada web stranica, web dizajn, grafički dizajn, logotip, izrada logotipa, oglašavanje, vizualni identitet, društvene mreže, facebook, twitter, instagram
9966
post-template-default,single,single-post,postid-9966,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Blog

Video cover radionica

Slika vrijedi 1000 riječi, a koliko onda vrijedi video?

  |   digitalni marketing

Da smo zakoračili u doba vladavine video sadržaja nije ništa novo, ali da je FB uveo mogućnost postavljanja videa kao cover fotke za poslovne korisnike, e to je već zanimljiva novost! 😀

Facebook gotovo na svakodnevnoj bazi uvodi novosti, kako za korisnike, tako i za poslovne ljude sa poslovnim profilima koji svojim objavama, tekstovima, fotkama, videima žele dotaknuti srca kupaca.

No pitanje koje se postavlja je, u kojoj mjeri prosječan poslodavac ima vremena pratiti novosti u digitalnom svijetu? Poučeni iskustvom, odgovor bi bio – vrlo malo. Većinom nam se javljaju klijenti koji nam daju “ključ u ruke” jer imaju previše posla baveći se drugim aspektima poduzetništva, stoga je na nama da im pružimo savjete, obavjestimo ih o novostima i iste implementiramo u digitalnu strategiju.

Jednu takvu novost za poslovne korisnike nedavno je plasirao Facebook, te omogućio poslovnim profilima postavljanje videa kao cover fotke, prilično zgodna novotarija za sve koji se žele istaknuti od konkurencije i unijet dašak osobnosti svom profilu.

 

Video cover radionica

 

Kako vam ova novost može pomoći u tome?

Cover fotka je prvo s čim se korisnici susretnu kada dođu na vaš profilu, važno je da bude upečatljiva i da ukratko opisuje srž vašeg poslovanja. Kaže se da slika vrijedi više od 1000 riječi, a koliko onda tek vrijedi video?

Naravno da je najbolje ukoliko sadržaj i tematiku videa kreirate u suradnji sa stručnjakom, no ukoliko niste u prilici, možete i vi kreirati simpatični video, koji treba biti u trajanju od minimalno 20, do maksimalno 90 sekundi.

Za sad vrlo mali broj profila koristi tu mogućnost jer ili još nisu upoznati sa promjenom, ili se nisu stigli pozabaviti s tim. Upravo je zbog toga sada idealno vrijeme da vaš poslovni profil ukrasite sa zanimljivim i kreativnim videom i oduševite vaše drage kupce.

 

Primjer jednog videa kroz koji smo željeli ukratko predstaviti srž našeg poslovanja možete pogledati na našem FB profilu:  FB radionica

Ukoliko vam trebaju savjeti ili želite da za vas kreiramo video, kontaktirajte nas! 😉

 

 

Naše radove možete pogledati na:

 

PORTFOLIO

AUTHOR - Nevena Vretenar

Nevena ima sve kanale digitalnog marketinga u malom prstu. Uživa u stvaranju sadržaja koji će privući pažnju, pobuditi emocije i potaknuti na akciju a njezina misao vodilja je: Always believe in the impossible.