Personalizirane čestitke za zaposlenike i klijente - radionica
radionica kreativnih ideja, dizajnerskih rješenja i modernih tržišnih komunikacija
izrada web stranica, web dizajn, grafički dizajn, logotip, izrada logotipa, oglašavanje, vizualni identitet, društvene mreže, facebook, twitter, instagram
12244
post-template-default,single,single-post,postid-12244,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Blog

personalizirane čestitke

Personalizirane čestitke za zaposlenike i klijente

  |   grafički dizajn

Potaknuti blagdanskim raspoloženjem odlučili smo skrenuti pažnju na super ideju što pokloniti zaposlenicima i klijentima. Osobe koji su unutar tvrtke ili izvan nje, zapravo su i najvažniji čimbenici. Zar ne? Personaliziranim čestitkama možeš pokazati svojim zaposlenicima i klijentima da misliš na njih i kad oni to ne očekuju.

 

Personalizirani dizajn i kratka poruka donijet će puno više od običnog poklona, a to je osjećaj da netko sa strane ipak brine za svoje zaposlenike, klijente ili partnere. Zaposlenicima će to dati vjetar u leđa prilikom novih izazova, a atmosfera će se podignuti na višu razinu, onu obiteljsku. Isto tako, klijenti i poslovni partneri ako im pokažeš pažnju kroz personaliziranu čestitku stvorenu baš za njih, vjeruj da oni to neće tako lako zaboraviti, a sigurni smo da će i utjecati na dugotrajni odnos i povjerenje.

 

Iskoristi ovo blagdansko vrijeme da pokažeš važnim osobama iz poslovnog svijeta kako ti je zaista stalo te da cijeniš njihov rad i trud. Prosinac, zadnji mjesec u godini, pravo je vrijeme da se stvari dovrše i ostanu u staroj godini, a da u novu zakoračiš spremno za nove uspone i padove zajedno s svojom poslovnom obitelji.

 

S obzirom na to koliko je teško započeti poslovanje i održavati uspjeh, personalizirana čestitka čini se kao dobra ideja da se dodjeli pozornost svakoj osobi povezanoj s tvojim poslovanjem. Ono što je najvažnije je to da čestitke budu potpuno personalizirane osobi kojoj su namijenjene. Možda nije najjeftinija varijanta zbog samog printa, ali ono što ćeš dobiti za uzvrat je puno puta važnije, to je lojalnost. Trud i volja oko izrade same čestitke sigurno će biti u konačnici nagrađeni , i na ljudskoj i na poslovnoj razini.

 

No, personalizirane čestitke možeš napraviti i u online varijanti te poslati ih putem emaila, direktno na adresu osobe kojoj je namijenjena. Nagraditi trud, čestitati na posebnoj prigodi, pokazati oslonac u teškim životnim situacijama sve to možeš uz malo truda i kreative. Personalizirana čestitka poslana na email adresu, također ima sjajne efekte i na zaposlenike i na klijente. Time daješ do znanja da ono što se ostvari na poslu i izvan njega netko ipak primjećuje, cijeni i pruža potporu.

 

Za one hrabrije i maštovitije, tu je personalizirana video čestitka. Kako smo svi mi vizualna bića, tako osobe koje gledaju video, gotovo u potpunosti dobivaju osjećaj da se obraćaš baš njima.  I u tome je ta čar! Obavezno u video čestitci koristi imena osoba kojem je video namijenjen (npr. ime zaposlenika,naziv klijentove tvrtke, osobu zaduženu za kontakt i glavnu osobu..). Ovaj tip personalizirane video čestitke zahtjeva nešto više truda i vremena oko snimanja, osmišljavanja čestitke itd. no može rezultirati vrlo pozitivnim feedbackom. Još ako se ubaci doza humora temeljena na dužoj i kvalitetnoj suradnji, stvorit će se vrlo snažna veza.

 

Eto, ako su ti već sada na pamet kapnule neke ideje i osobe koje bi trebalo iznenaditi, slobodno nas kontaktiraj da razradimo plan i napravimo čestitke za pamćenje jer sitne geste mogu napraviti zaista mnogo!

 

AUTHOR - Daria Mamić

Daria je vesela i pozitivna osoba, uvijek željna novih iskustava. Po završetku studija rodila se ljubav prema marketingu, osobito prema digitalnom svijetu. Voli upoznavati nove ljude, kulture i običaje pa često hvata prilike za nova putovanja.