Stigli su Nam Facebook Messenger Oglasi | Radionica
radionica kreativnih ideja, dizajnerskih rješenja i modernih tržišnih komunikacija
izrada web stranica, web dizajn, grafički dizajn, logotip, izrada logotipa, oglašavanje, vizualni identitet, društvene mreže, facebook, twitter, instagram
10601
post-template-default,single,single-post,postid-10601,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Blog

messenger oglasi

STIGLI SU FACEBOOK MESSENGER OGLASI

  |   digitalni marketing, društvene mreže, online oglašavanje

Dopisivanje, dopisivanje, dopisivanje…

Dopisivanje nikad nije izašlo iz mode. Zapravo, svakim je danom sve popularnije.
Jednostavno dijeljenje misli, linkova, fotografija, glazbe nikada nije bilo jednostavnije.

 

Najpopularnija platforma za dopisivanje je Messenger koji ima 1.2 milijarde korisnikaJednostavnim spajanjem kockica, Facebook je odlučio dodatno zaraditi i u siječnju je pokrenuo testiranje nove vrste oglasa – MESSENGER OGLASA!
Svi oni koji na Smartphoneima vole guste pixele i velike screenove imat će ili su već imali priliku vidjeti Facebook display oglase koji se prikazuju isključivo u Messengeru.


Messenger oglasi se neće prikazivati na način da će iskakati usred vašeg dopisivanja s prijateljem/icom, dečkom, curom, mamom … nego će se prikazati unutar vašeg Inboxa.

Da, da, uskoro će vas u inboxu početi iznenađivati oglasi brendova, ali samo ako imate smartphone s gustim pixelima i većim ekranom, kao što smo već rekli. 


messenger oglasi

Facebook je već u siječnju počeo s testiranjem Messenger carousel oglasa, ali su od njih ubrzo odustali i okrenuli se jednostavnim display oglasima.

 

Oglase nećete moći blokirati, ali će te ih moći prijaviti kao što to možete napraviti s oglasima u News Feedu, a pozitivna je činjenica ta da ako kliknete na oglas nećete izaći iz Messenger aplikacije nego će vam se odredišna stranica oglasa otvoriti unutar aplikacije. Messenger oglasi će vam omogućavati da odmah stupite u direktnu komunikaciju s brendom ili da obavite kupovinu unutar aplikacije

 

Mislimo da je će ovo biti odlični oglasi za sve one koji žele odmah ostvariti komunikaciju s brendom. Zašto?
Jer će vam se oglas prikazati dok budete koristili Messenger i to će možda biti i razlog (nakon interesa) koji će vas navesti da im se odmah javite.

 

Svima onima koji se bave Facebook oglašavanjem želimo poručiti da je nama opcija za Messenger oglašavanje već dostupna, tako da, provjerite svoju placement opciju u Ad Setovima. 😉

AUTHOR - Marta iz Radionice

Marta je pozitivna i svestrana osoba. Osim što voli kreativu i marketing, u slobodno vrijeme proučava Tech novosti, putoholičarske destinacije (može postati turistički vodić), dizajn i radi prave male/velike umjetnine s glinom.