Dani otvorenih vrata obiteljskog smještaja Općine Dobrinj
radionica kreativnih ideja, dizajnerskih rješenja i modernih tržišnih komunikacija
izrada web stranica, web dizajn, grafički dizajn, logotip, izrada logotipa, oglašavanje, vizualni identitet, društvene mreže, facebook, twitter, instagram
9282
post-template-default,single,single-post,postid-9282,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Blog

Kreativna marketinska agencija-Radionica

Dani otvorenih vrata obiteljskog smještaja Općine Dobrinj

  |   radionica

Obavještavamo vas da smo 29.10. 2016. godine pozvani kao jedina kreativna marketinška agencija između vodećih banaka i turističkih agencija, sudjelovati na Danu otvorenih vrata obiteljskog smještaja Općine Dobrinj.
 
Osim predstavljanja održat ćemo predavanje na temu: “Društvene mreže i kako poboljšati popunjenost kapaciteta u predsezoni i podsezoni“.
 
Pozivamo vas da nas u subotu posjetite u kućama iznajmljivača (ENSERVA; Cancarovske 24; POLJE,) gdje ćemo boraviti od 11-15h te će se daljnji program od 16h nastaviti u ugostiteljskom objektu Mala sten u Čižićima gdje ćemo održati predavanje.
 
Imat ćete priliku u svakom domaćinstvu razgovarati sa predstavnicima različitih specijaliziranih obrta i tvrtki za opremanje smještaja, prodaju kapaciteta i drugo.
 
Bit će vrlo zanimljivo, edukativno i besplatno za sve posjetitelje. 😉
 
Dođite se družiti, upoznavati i educirati…
 
Ukoliko se nalazite u ulozi iznajmljivača, svakako ćete saznati kako možete dodati vrijednost vašem poslovanju i ostvariti zavidne poslovne rezultate! 😉

AUTHOR - Nevena Vretenar

Nevena ima sve kanale digitalnog marketinga u malom prstu. Uživa u stvaranju sadržaja koji će privući pažnju, pobuditi emocije i potaknuti na akciju a njezina misao vodilja je: Always believe in the impossible.