Dizajn vizualnog identiteta - Odvjetnički ured
radionica kreativnih ideja, dizajnerskih rješenja i modernih tržišnih komunikacija
izrada web stranica, web dizajn, grafički dizajn, logotip, izrada logotipa, oglašavanje, vizualni identitet, društvene mreže, facebook, twitter, instagram
8534
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-8534,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Dizajn vizualnog identiteta – odvjetnički ured

Category

vizualni identitet

About This Project

Za našeg klijenta, Zajednički odvjetnički ured Mrakovčić i Milić, izradili smo novi dizajn vizualnog identiteta. Redizajn je uključivao novi dizajn vizitki, kuverti, mapa i memoranduma.
Prilikom stvaranja vizualnog identiteta, odlučili smo se za kombinaciju velikog i malog slova M s dvostrukom simbolikom. S jedne strane predstavljaju početna slova prezimena oba partnera kao nosivih stupova ureda. S druge strane, veliko slovo M svojom masivnošću i monumentalnošću predstavlja čvrstoću i stabilnost koja je odraz njihovog dugogodišnjeg rada i iskustva. Malo slovo M unutar velikog predstavlja blisku suradnju i sinergiju kao izvor uspjeha i napretka. Odabrana plava boja simbolizira sigurnost i pouzdanost koja se očituje u njihovom radu.

Za dodatnu distinkciju, dizajnirali smo poseban uzorak koji smo koristili u svim tiskanim materijalima. Uzorak predstavlja svojevrsnu kristalnu strukturu, na kojoj su korišteni prijelazi iz tamnije u svjetliju plavu boju, a simbolizira širok spektar usluga i mogućnosti koje pružaju.