Dizajn letka za ekskluzivni njemački brend Zwilling
radionica kreativnih ideja, dizajnerskih rješenja i modernih tržišnih komunikacija
izrada web stranica, web dizajn, grafički dizajn, logotip, izrada logotipa, oglašavanje, vizualni identitet, društvene mreže, facebook, twitter, instagram
9108
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9108,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Dizajn letka – Zwilling

Category

grafički dizajn

About This Project

Dizajn letka

 

Za ekskluzivni njemački brend Zwilling, proizvođača visoko kvalitetnog kuhinjskog pribora, kreirali smo elegantni dizajn letka složenog sadržaja.

 
Njihovi proizvodi inspirirani su internacionalnim kulinarstvom i lifestyle trendovima te mnogo pažnje poklanjaju kvaliteti i zadovoljstvu korisnika.

 
Dizajn smo osmislili na način da vjerodostojno prezentira brend, skrene pozornost na promotivnu akciju te informira o lokaciji prodajnog mjesta i proizvoda koji su u ponudi.

 
Dimenzija otvorenog letka je formata A4, a zahvaljujući dvostrukom preklopu, dobili smo letak sa šest stranica koji je u sklopljenom obliku praktičnih dimenzija.

 
Letci spadaju u najstarije kanale promocije, međutim i dalje su vrlo učinkovita metoda reklamiranja proizvoda i usluga jer na taj način direktno dopirete do potencijalnih kupaca.