Dizajn letka za ekskluzivni njemački brend Zwilling
radionica kreativnih ideja, dizajnerskih rješenja i modernih tržišnih komunikacija
izrada web stranica, web dizajn, grafički dizajn, logotip, izrada logotipa, oglašavanje, vizualni identitet, društvene mreže, facebook, twitter, instagram
9108
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-9108,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Dizajn letka – Zwilling

kategorija

grafički dizajn

o projektu

Dizajn letka

 

Za ekskluzivni njemački brend Zwilling, proizvođača visoko kvalitetnog kuhinjskog pribora, kreirali smo elegantni dizajn letka složenog sadržaja.

 
Njihovi proizvodi inspirirani su internacionalnim kulinarstvom i lifestyle trendovima te mnogo pažnje poklanjaju kvaliteti i zadovoljstvu korisnika.

 
Dizajn smo osmislili na način da vjerodostojno prezentira brend, skrene pozornost na promotivnu akciju te informira o lokaciji prodajnog mjesta i proizvoda koji su u ponudi.

 
Dimenzija otvorenog letka je formata A4, a zahvaljujući dvostrukom preklopu, dobili smo letak sa šest stranica koji je u sklopljenom obliku praktičnih dimenzija.

 
Letci spadaju u najstarije kanale promocije, međutim i dalje su vrlo učinkovita metoda reklamiranja proizvoda i usluga jer na taj način direktno dopirete do potencijalnih kupaca.