Aplikacija vizualnog identiteta - Kamin Studio - radionica
radionica kreativnih ideja, dizajnerskih rješenja i modernih tržišnih komunikacija
izrada web stranica, web dizajn, grafički dizajn, logotip, izrada logotipa, oglašavanje, vizualni identitet, društvene mreže, facebook, twitter, instagram
8473
portfolio_page-template-default,single,single-portfolio_page,postid-8473,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Aplikacija vizualnog identiteta Kamin Studio

About This Project

Aplikacija vizualnog identiteta Kamin Studio

 

Za potrebe klijenta – Kamin Studio u Rijeci – koji u ponudi ima vrhunska rješenja za grijanje interijera, i eksterijera, dizajnirali smo i izradili wallpaper, info ploče, samostojeći banner, naljepnice i jednostrani display.

Aplikacija vizualnog identiteta uključila je izradu i implementaciju jednostranog display-a s imenom poduzeća osvijetljen LED rasvjetnim modulom, a na vanjsku stranu prozora aplicirali smo samoljepljive natpise brandova od izrezane folije. Zid pored ulaza također krasi vanjski banner s imenima brandova koje naš kljent reprezentira – Jotul, Atra, RubyFires, Italkero i Scan te dvije info ploče od pleksiglasa.

 

Unutar prodajnog prostora nalazi se velika samoljepljiva folija za aplikaciju na zid koja savršeno ispunjava unutarnji zid, a u istoj prostoriji nalazi se i samostojeći banner.

Category

grafički dizajn