Pozor! Tražimo digitalnog asistenta (stručno osposobljavanje)
radionica kreativnih ideja, dizajnerskih rješenja i modernih tržišnih komunikacija
izrada web stranica, web dizajn, grafički dizajn, logotip, izrada logotipa, oglašavanje, vizualni identitet, društvene mreže, facebook, twitter, instagram
12259
post-template-default,single,single-post,postid-12259,single-format-standard,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Blog

stručno osposobljavanje

Pozor! Tražimo asistenta u digitalnom marketingu (stručno osposobljavanje)!

  |   digitalni marketing

Hej, hej! Radionica je u potrazi za novim, mladim, perspektivnim članom našeg tima!

 

Diploma je u rukama, a ti ne znaš kuda bi usmjerio/la svoje znanje, ali ipak potajno smatraš da su kreativa i snalažljivost tvoje najveće vrline? I uvijek kad se stvori problem imaš 5 kreativnih načina kako da ga riješiš?

 

Upoznat/a si s društvenim mrežama i često se uloviš da u glavi mijenjaš tuđe tekstove i oglase, paziš na detalje, uviđaš kvalitetnije od prosječnog?

 

Voliš kompjutere, mobitele, tablete i znaš se koristiti njima na profi razini što bi koristilo za potrebe digitalnog marketinga?

 

Obožavaš ljude, timski rad, susretanje s novim ljudima i ne nedostaje ti motivacije za rad?

 

Ako si na sva ova pitanja u glavi odgovorio/la s DA, DA, DA, DA ➡️ već sad kreni pripremati svoj životopis i motivacijsko pismo…

 

Također pogledaj uvjete koji su nam isto tako važni:
▪️VSS iz područja marketinga (ekonomije), komunikologije, novinarstva
▪️napredno poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu
▪️poželjno iskustvo iz digitalnog marketinga
▪️aktivno korištenje računala
▪️sve dodatne uvjete koje postavlja HZZ za stručno osposobljavanje

 

Kažeš da sve to imaš? E pa dovrši taj životopis i motivacijsko pismo i šalji odmah na info@radionica.hr. U najbolje vrijeme pokloni si novo radno mjesto za sretnu 2019. godinu.

 

Naravno znamo da znanja i ambicije imaš puno, ali znamo i da ti treba još iskustva da postaneš ekspert. Sve to mi znamo, zato se ne moraš brinuti jer prenijet ćemo ti sve svoje znanje kako bi se tvoj rad dignuo na najvišu razinu, dok s druge strane tvoja svježina donijet će nam nove ideje i pravo osvježenje za naš tim!

 

U radionici nudimo usluge web dizajna, grafičkog dizajna, produkt dizajna, branding, digitalni marketing, društvene mreže i oglašavanje, google ads, brand strategije i komunikacije i uz sve to jako se dobro zabavljamo!

 

Pošalji mail, očekujemo te! 😉

Natječaj je zatvoren 04.01.2019.

 

AUTHOR - Daria Mamić

Daria je vesela i pozitivna osoba, uvijek željna novih iskustava. Po završetku studija rodila se ljubav prema marketingu, osobito prema digitalnom svijetu. Voli upoznavati nove ljude, kulture i običaje pa često hvata prilike za nova putovanja.