Radionica|Digitalna agencija za marketing i dizajn
Mi smo kreativan tim širokog spektra vještina, s bogatim iskustvom u raznovrsnim projektima. Pokreće nas strast i ljubav prema našem poslu.
kreativna rješenja, dobar dizajn, Neven Šegetin, kreativan tim
6347
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-6347,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Što je radionica?

radionica kreativnih ideja, dizajnerskih rješenja i modernih tržišnih komunikacija

Mi smo kreativan tim širokog spektra vještina, s bogatim iskustvom u raznovrsnim projektima. Pružamo kvalitetnu uslugu i podršku u svim aspektima marketinga, dizajna i tržišnih komunikacija. Ukoliko vam je potreban oglas u tiskanim ili elektronskim medijima, efektan društveni događaj ili ste zainteresirani za digitalni marketing, društvene mreže i dizajn možda je radionica pravi izbor za vas.

Sve što radimo, radimo sa srcem. Dobar dizajn je temelj svakog našeg rada, ali kvalitetna priča i sadržaj su ipak najvažniji u našim projektima. Sa svakim klijentom ostvarujemo blisku povezanost kako bi mogli u potpunosti shvatiti njihove želje i potrebe i u skladu s time pružiti im najkvalitetniju uslugu i ostvariti sve zajedničke ciljeve.

34565

odrađeno sekundi dnevno

30

prosjek godina tima

1776

prosječna visina u mm

34

ukupno godina radnog iskustva

radioničari

Neven Šegetin

Neven Šegetin

ceo

Neven je progovorio sa 6 mjeseci i od tada nije prestao pričati! Komunikacija i ljudska interakcija su za njega oduvijek bili važan dio života, pa zašto ne iskoristiti tu strast?

Nevena Vretenar

Nevena Vretenar

content manager

Nevenu u životu pokreće strast, prema životu, ljudima, učenju, plesu… a njezina misao vodilja je: “Always believe in the impossible”. Obožava proučavati ljude, a prosječno je ne zanima. Svijet bez uzbuđenja i kreativnosti za nju bi bio vrlo dosadno mjesto.

Matej Purgar

Matej Purgar

designer

Aaa naš Matej, simpatičan je i drag, ali ruke su mu opasno oružje, bilo u crtanju i dizajnu ili u borilačkim vještinama. Naš Matej je u vječnoj dilemi što će postati prije – velemajstor dizajna ili Wing Chuna?

Maja Starčević

Maja Starčević

project manager

Naša Maja je vrckasta, uvijek vesela i jaaako komunikativna (i glasna :)). Voli ljude i kreativu, a od malena joj je strast fotografija. Njezin moto je “sve što čovjek može zamisliti, može i ostvariti”.

Marta Bakrač

Marta Pupić-Bakrač

digital advertising manager

Marta je pozitivna i svestrana osoba. Osim što voli kreativu i marketing, u slobodno vrijeme proučava Tech novosti, putoholičarske destinacije (može postati turistički vodić), dizajn i radi prave male/velike umjetnine s glinom.

Najnovije iz našeg bloga