Radionica|Digitalna agencija za marketing i dizajn
Mi smo kreativan tim širokog spektra vještina, s bogatim iskustvom u raznovrsnim projektima. Pokreće nas strast i ljubav prema našem poslu.
kreativna rješenja, dobar dizajn, Neven Šegetin, kreativan tim
6347
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-6347,ajax_fade,page_not_loaded,,qode-theme-ver-3.4,wpb-js-composer js-comp-ver-5.0.1,vc_responsive

Što je radionica?

radionica kreativnih ideja, dizajnerskih rješenja i modernih tržišnih komunikacija

Mi smo kreativan tim širokog spektra vještina, s bogatim iskustvom u raznovrsnim projektima. Pružamo kvalitetnu uslugu i podršku u svim aspektima marketinga, dizajna i tržišnih komunikacija. Ukoliko vam je potreban oglas u tiskanim ili elektronskim medijima, efektan društveni događaj ili ste zainteresirani za digitalni marketing, društvene mreže i dizajn možda je radionica pravi izbor za vas.

Sve što radimo, radimo sa srcem. Dobar dizajn je temelj svakog našeg rada, ali kvalitetna priča i sadržaj su ipak najvažniji u našim projektima. Sa svakim klijentom ostvarujemo blisku povezanost kako bi mogli u potpunosti shvatiti njihove želje i potrebe i u skladu s time pružiti im najkvalitetniju uslugu i ostvariti sve zajedničke ciljeve.

34565

odrađeno sekundi dnevno

30

prosjek godina tima

1776

prosječna visina u mm

34

ukupno godina radnog iskustva

radioničari

Neven Šegetin

Neven Šegetin

ceo

Neven je progovorio sa 6 mjeseci i od tada nije prestao pričati! Komunikacija i ljudska interakcija su za njega oduvijek bili važan dio života, pa zašto ne iskoristiti tu strast?

myAvatar(1)

Ana Mrdeža

content manager

Pisati, smišljati, oglašavati dio je Aninog lika, a živjeti humor njena je najveća spika. Marketing digitalnog doba u malom prstu ima, uvijek se pobrine da u Radionici sve štima.

Stipe Barbaroša

digital designer

Joj, joj.. Naš Stipe! Visok. Crn. Markantan. Na kratko ošišan. Dizajner “par excellence” koji gaji veliku ljubav prema košarci. Nije previše govorljiv, ali zato osvaja dizajnom kao što osvaja pobjede pogađajući 3ce u street košarci.

 

Daria Mamić

Ivana Žitnjak

account assistant

Ivana je vesela i pozitivna osoba, uvijek željna novih iskustava. Po završetku studija rodila se ljubav prema marketingu, osobito prema digitalnom svijetu. Voli upoznavati nove ljude, kulture i običaje pa često hvata prilike za nova putovanja.

Najnovije iz našeg bloga